ePatCare® ILD

Een van de belangrijkste doelstellingen van Boehringer Ingelheim is de dialoog tussen pneumologen en andere zorgverleners op het gebied van luchtwegaandoeningen te bevorderen. Boehringer Ingelheim ontwikkelde hiervoor samen met Infill Healthcare Communication ePatCare® ILD. Met deze software tool kunnen pneumologen hun individuele patiëntcasussen overbrengen op een illustratief formaat voor presentatie en bespreking.Daarnaast kunt u bestaande patiëntcasussen bekijken om uw kennis uit te breiden: door de voorgeschiedenis en onderzoeken van een patiënt te volgen en vragen over hun verdere behandeling te beantwoorden. Dan kunt u uw antwoorden vergelijken met die van de behandelend arts.

De intuïtieve bediening van de software maakt het gemakkelijk patiëntencasussen op een chronologische, goed gestructureerd en begrijpelijke manier voor te stellen om ze te bespreken met andere pneumologen of voor tutorials met studenten. De ePatCare® software is een waardevol interactief hulpmiddel om de dialoog tussen pneumologen en andere gezondheidswerkers te bevorderen!

U kunt de gebruiksaanwijzing van ePatCare® ILD Users Guide hier downloaden.


MET DE ePatCare® SOFTWARE KUNT U

Patiëntcasussen beheren

Bekijken en presenteren

Patiëntcasussen aanmaken

Patiëntcasussen bewerken

Vragen stellen

RegistrerenEUROPEAN EXCELLENCE AWARDS 2014
CATEGORY: "MOBIELE COMMUNICATIE EN SOCIALE APPS" - ePatCare®

De European Excellence Awards zijn in het leven geroepen om uitzonderlijke prestaties van communicatiespecialisten te bekronen. De Awards zijn ook een uitstekend networking forum voor alle deelnemers en geven een overzicht van alle belangrijke nieuwe bevindingen in Europa.

ePatCare® van Boehringer Ingelheim is een innovatieve patiëntcasus presentatie tool om kennis op het gebied van oncologie uit te wisselen. ePatCare® biedt een virtuele tour door de medische geschiedenis van de patiënt met alle klinische afdelingen en zorgstadia.

Gebruikers kunnen casussen van specialisten bekijken of hun eigen casus aanmaken en erover communiceren met collega´s van over de hele wereld. Dankzij de interactieve aard van de tool kunnen gebruikers hun strategieën vergelijken met die van specialisten en de gebruikte methoden bespreken.

BIZMEDIA E-LEANING AWARDS 2014
SILVER WINNER IN DE CATEGORIE: “MEEST INNOVATIEF LEERPRODUCT" - ePatCare®

Bizmedia Ltd, een groeiend, onafhankelijk mediabedrijf gericht op professionele en business to business communities, heeft de software ePatCare® uitgeroepen tot "Silver winner 2014"in de categorie “Meest innovatief nieuw leerproduct".

ePatCare® werd gelanceerd op het congres van de European Respiratory Society 2014 in München en beschikt al over een bibliotheek met specialistencasussen. Het is gratis toegankelijk via PC, Mac, Android en ipad op inipf.com.


OOK BESCHIKBAAR VOOR SMARTPHONES

OOK BESCHIKBAAR VOOR PC/MAC

Welkom op de IPF-website van Boehringer Ingelheim

Deze website is bedoeld voor zorgverleners buiten de Verenigd Staten die geïnteresseerd zijn in wetenschappelijk en klinisch onderzoek op het gebied van IPF. Kies een van de volgende keuzemogelijkheden.


Disclaimer

Using this link will let you leave a website of Boehringer Ingelheim GmbH. The linked site is not under the control of Boehringer Ingelheim GmbH and Boehringer Ingelheim GmbH shall not be responsible for the contents of any linked site or any link contained in a linked site, or any changes or updates to such sites. Neither is Boehringer Ingelheim GmbH responsible for webcasting or any other form of transmission received from any linked site. This link is provided to you only as a convenience, and the inclusion of any link does not imply endorsement by Boehringer Ingelheim GmbH of the site.

Cancel